• NL
  • FR
  • EN
  • DE

VOKA OPEN BEDRIJVENDAG

Ontdek Polet Quality Products tijdens VOKA Open Bedrijvendag!

Zondag 6 oktober is het zover! We openen onze deuren tijdens de VOKA Open Bedrijvendag en we nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen achter de schermen van ons bedrijf. Al meer dan 150 jaar zijn wij dé specialist in hoogwaardig tuingereedschap en handgereedschap.

Tijdens de Open Bedrijvendag krijg je de kans om te zien hoe onze kwaliteitsproducten worden ontworpen en geproduceerd. Onze vakmensen staan klaar om je rond te leiden door onze fabriek en je mee te nemen in het volledige productieproces, van grondstof tot eindproduct en kun je zelf ervaren waarom Polet al zo lang synoniem staat voor topkwaliteit.

Kom langs en laat je inspireren door ons vakmanschap en innovatieve aanpak. Maak zelf ook kans op het winnen van een Polet Click-PRO gereedschap set!

We hebben ook leuke activiteiten voor de jongste bezoekers zodat het hele gezin kan genieten van een gezellige en leerrijke dag. Iedereen kan na de rondleiding genieten van een gratis drankje en er zal mogelijkheid zijn om iets te eten (tegen betaling).

Mis het niet en beleef Polet Quality Products van dichtbij. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op zondag 6 oktober tijdens de VOKA Open Bedrijvendag. Tot dan!

Meer info: https://www.openbedrijvendag.be/bedrijven/polet-quality-products/

Node counts

5